Stirra ner

Bror var i Tyskland och småhandlade lite vätska idag. Till mig blev det några flak cider OCH två nya absolutflaskor till min samling, som nu består av 19 olika sorter. Gytt!


Flyg du lilla fjäril

Helgen bestod av en karaokekväll och en 3*20års-fest.

 

Ikväll var jag på insperationskväll på SachaJuan. Nu återstår det bara att testa deras produkter för en närmnare bedömning. Nu ska jag sova, hej.



Tre favoriter

Har inte varit så flitig på att blogga eftersom jag inte är hemma så mycket. Tänkte lista tre av mina favoritprodukter just nu.

På första plats har vi hela Björn Axéns Stylingserie. Plattång till släta ut håret eller att ge det snygga lockar på bara tio minuter en kvart! Smoothing cream för att skydda håret från värmen från locktång och fön. Självklart är också deras mousse och hairspray tillhör mina favoriter.

 

På andra plats kommer en nykomling, nämligen ett helt nytt märke med mineralkosmetika, Idun. Har bara provat deras ena foundation tillsammans med en kabuki borste. Täcker jättebra på huden samtidigt som det inte känns som att ha en mask på ansiktet. Borsten var väldigt mjuk och var mycket behaglig att använda. Detta märket släpps på marknaden i April och jag tror att det kommer bli en succé!

 

 

Tre på min lista är en guldolja som kommer från Nuxe. Olja ger gyllene och sammetslen hud utan att kännas fet. Den kan även användas på håret för mer glänsande resultat.

 


Pannkaka

Kvällen på KB blev en riktigt lyckad kväll, massa dricka, vänner och bra musik! Ikväll är jag tröt och orkar inte med att skriva men här är i alla fall lite bilder från lördags.

 

 

 

 

 


RSS 2.0