What clowns are we

Nu är årets släktträff avklarad. Endast vart femte år ses den släkten på ett fin fint kalas ute på landet. Årets tillställning blev mycket lyckad och vi hade det trevligt med släktingar, vissa man träffar ofta och andra mer sällan. En heldag med mycket god mat, prestigefyllda lekar och trevligt sällskap. Lyckad dag!

 

Jag passade på att använda min kamera och utnyttja lite nya funktioner, bl.a. panorama-effekt. Blev riktigt snyggt att fotografera avlånga bilder. Kan tänka mig att den effekten gör sig bra när man tar bilder på öppna vyer och landskaps-bilder.

 

Note to myself: Go to Canada!


Inge mer mini-donuts?

Tveksamt om det blir Malmöfestival för mig ikväll. Känner mig inte alls bra. Har varit förkyld hela veckan och inte orkat med någonting, förutom jobbet. Jag är så fruktansvärt sugen på mini-donuts men jag orkar verkligen inte åka in där. Jobbigt läge! Just nu sitter jag här och skakar av kyla, så jag ska väl ta på mig 3 lager kläder och svepa mitt duntäcke om mig och inta soffan med en stor popcornskål.

Det enda jag får i donut-väg är väl detta klippet:

Bye!


You split the night

Här är lite bilder från helgen. & nu har jag gått och blivit förkylld.

 


It began in Hässleholm

Igår var det en rad bra band på MF; Maskinen, Familjen & Shout out Louds. Blev trött av någon anledning och åkte hem strax efter sista spelningen.

Ikväll blir det Winnerbäck på Stortorget! Men först ska jag åka och kolla på ny bil. Ännu en ny Merca till familjen?

Bye bye!


Tillbaks till ruta ett

Kräftskivan igår blev jättetrevlig, glada vänner, god mat(och billig, 39 spänn för en pizza!) och superb stämning. Efter maten blev det lite drinkar och Lite efterrätt och gott snack tog vi en promenad till Stortorget. Vi tappade bort halva sällskapet på den promenaden, endast 5 lyckliga själar kom till slutmålet. Väl framme var det dock en som avvek och försvann spårlöst. Perikles stod för underhållningen på stora scenen och det var nästan lika varmt som SMK på förra årets festival. Dans på bord, till Perikles, mitt på Stortorget. Det hade jag inte tippat på att jag skulle befinna mig. Aja, trevlig var det i alla fall. Bilder kommer senare.

På hemresan igår planerades lördagskvällen, förfest i Svedala och sedan till festivalen igen. Tyvärr sprack planen när mina kompanjoner inte orkade. Lite trist. Så planerna blev helt nollställda och jag var tillbaka på ruta ett. Får se vad som kvällen har att erbjuda, kan med stor sannolikhet säga att det blir festival men med vem vet jag icke. Ett måste ikväll är i alla fall Familjen på Stortorget.

Pizza-skiva

Nu börjar Malmöfestivalen, woho. Dock är inget festivalbesök planerat idag. Ska på kräftskiva hos S istället. Eftersom jag inte käkar kräftor, eller något annat från havet, tänkte jag köpa mig en pizza på vägen. Det blir alltså en pizza-skiva för mig.

Innan idag gick jag in i kylrummet för att så vad som fanns att dricka ikväll. Till min förvåning var min cider-hylla helt tom! Så nu blir det raka vägen till systemet för att hitta något drickbart till ikväll.

Bye bye!

GG S04

Snart börjar sommaren ta slut. Det blir mörkare och kallare. En del människor börjar snacka höstmode. Andra blir deppiga. Skola/jobb tar fart efter sommarens äventyr. Men framförallt; TV-serierna börjar sändas efter sommaruppehållet! Underbart om ni frågar mig.

Här är en liten sneak-peak på säsong 4 av Gossip Girl:

You know you love me. XOXO


She used to smell of cinnamon

Lång dag på jobb idag. Nu är jag helt trött, både fysiskt och i skallen. Det var tänkt att vi skulle kolla in lite lägenheter idag men objektet befann sig i fel stad.

Kvällen ska tillbringas framför teven och jag ska göra så lite som möjligt. Kanske att jag gör en sats med chokladmuffins som jag blev jättesugen på.

Film

Nu ska jag gå och lägga mig. Jobb tidigt imorgon. Fast innan jag går och lägger mig tänkte jag kolla på en film.

På tal om film:

Bye bye!



Videobloggfjant

Nu ikväll kollade jag runt lite på min dator och hittade en mapp som heter "Bloggfjant". I mappen fanns massa videobloggar som jag filmade och redigerade för cirka ett år sedan. Det var fyi jätteunderhållande och jag förstår verkligen varför jag döpte mappen till just "fjant".

Ett av videoklippen var från en MFF-match under september förra året. Tyckte att det passa bra att lägga upp idag efter dagens fina vinst.

Men räkna inte med att få fler videoinlägg!


'Cuz I can't see in the dark

Igår inhandlade jag mig denna pärla. Efter att jag hade tappat mig gamla kände jag att jag behövde en ny ganska snabbt. Kan inte snylta på pappas kamera för länge. Så nu har jag en egen kamera igen och jag har inte tänkt att slarva bort denna. Får väl inviga den på Malmöfestivalen som börjar nästa vecka.

 

Gårdagen bestod också av fotboll. Efter en väldigt blöt första halvlek avbröt matchen för det kraftiga regnet. Hemfärden från stadion hem var som en flumeride liknande busstur.


Fredagen den 13:e, skepp hoj!

Fredagen bestod av jobb på jobb på förmiddagen och sedan på kvällskvisten kom J över. Efter några drinkar begav vi oss mot centralen och mötte upp lite folk och begav oss till ut i dimman på båten.

Riktigt trevlig kväll/natt! Me like.


Där valrossen bor

Här är en bild från i måndags, på väg till Etagé.

Veckans planer:

  • Köpa mig en kamera
  • Onsdag till fredag - jobba på min sista semestervecka
  • Fredag kväll - ut i dimman
  • Lördag - fotboll på eftermiddagen och sedan ut med S&M
  • Söndag - passa på att utnyttja mitt sommarkorts sista dag?
Nu känner jag mig lite sugen på pannkakor. Frågan är om jag ska orka göra lite plättar. Hade nog varit gott ikväll framför fotbollen. Värt att tänka på.


Music non stop when I close my eyes

Kom nyss hem från Etagé. Supertrevlig kväll som började hos J. Väl på tages träffade vi C & M. Long time no see.

God Bless Mondays

Nu har sista veckan på semestern börjat, en hel vecka kvar att njuta av ledigheten. Trodde jag. Vaknar med att dem ringer från jobba och behöver hjälp, så jag får jobba onsdag, torsdag och fredag. Förhoppningsvis kan jag spara min sista semester och ta vecka ledigt senare i höst och kanske resa till något varmt ställe. Brukar vara skönt att komma iväg från höstmörkret i Sverige.

Häromdan märkte jag att jag hade en förskräckligt stor och råttfärgad utväxt på mitt hår. Just nu håller jag på att fixa till det. Ska bli spännande att se resultatet. Jag har inte färgat mitt hår själv på över ett år(?). R brukar sköta det snyggt annars.

Efter hårfärgningen måste jag ut och köra lite. Först till systemet och sedan till M för att lämna tillbaka hans brillor som jag lånade under Kent-konserten. Senare ikväll ska jag till J på förfest och sedan ska vi dra ut. Me like!

Kent

Igår var det Kent-konsert på Soriero slott. J fixade så vi slapp stå i den långa kön. Skitskönt! Vi var bland de första in på området och la ut filten på gräsmattan och satte oss och njöt av lite cider i väntan på Kent. Mycket trevligt sällskap. Sen började Kent spela och efter fem låtar kom jag på att min kamera var borta, buhu. Den fanns ingenstans. Därav har jag inga bilder från kvällen att lägga upp.

Efter konserten begav vi oss till Malmö och Barcelona där vi träffade upp M & L. Efter en kort stund senare begav vi oss till Möllan och käkade lite på Sibylla.

Just nu kollar jag på fotboll, eller det är halvtid nu. Det ser ljust ut, Malmö leder med två mål. Efter matchen måste jag börja fixa mig inför kvällens maskerad-fest.

Note to myself: Köpa ny kamera!

Bye bye!

Kevlarsjäl

Jag vaknade nyss efter en lite nap på sådär 6 timmar. Inget planerat men jag var väldigt trött och nu sitter jag här. Kommer nog få problem att somna igen. Jag är så himla glad eftersom jag ska se kent om sådär 12 timmar, på Sofiero slott. Förra gången jag såg dem där var ett enda känslomöte med mig själv. Hoppas på fint väder så kan kvällen bli magisk!

Det här klippet tycker jag extra mycket om. Fin gest mot V.


Liseberg

För ungefär ett dygn sedan kom jag hem från Göteborg igår. Det blev en riktigt lång dag och en lyckad sådan. Vi hade jättetrevligt trotts långa köer och mycket folk.

Jag filmade och satte ihop en liten filmsnutt. Enjoy!


Skisser för sommaren (eller egentligen veckan)

  • Köpa Ny dvd-spelare
  • Onsdag: Åka till Göteborg och besöka Liseberg.
  • Fredag: Kent-konsert
  • Lördag: Maskerad-fest

... och ett paraply, tack!

Idag fyller V år och det firades igår. Först var vi hemma hos honom och sedan drog vi in till slagt. Riktigt trevlig kväll med trevliga människor och goda drinkar, kärlek!

 

Idag vaknade jag hos S ganska tidigt eftersom S skulle på ett ärende. Det tog mig en timme att ta mig hem med bussen! Väl hemma tog jag en härlig dusch och sedan la jag mig i sängen och tänkte kolla på film. Men icke. Min dvd-spelare hade lagt av och den är bara ett och ett halvt år gammal. Så det blev ett Family Guy maraton som gick på 6:an.

 

Imorgon måste jag bege mig upp mot stan och inskaffa mig en ny dvd-spelare!


RSS 2.0