Sweet

Som jag nämnde igår var vi först hos M och sedan var det slagt som gällde. Efter stängning gick vi till stortorget där min snälla bror hämtade oss och körde oss hem. Idag vaknade jag upp vid kl 10 och var jättepigg. Bakis, vad är det?

 

Idag har jag gått genom lite av fotona som jag har på min dator. Ganska roligt. Jag har märkt att jag har råkat ta bort bilder här ifrån bloggen så nu har jag lagt in bilder från gamla bilder här, enjoy!


Johnny är i källaren

Min förkylning har kommit tillbaka och det är ju lagom kul att den är tillbaka lagom till helgen. Igår var det familjemys med ostfondue och sedan film.

Tänkte först att det skulle bli en vit helg och att jag skulle tillbringa kvällen vid datorn p.g.a. min förkylning men det vände när jag fick ett sms från S. Kan inte tacka nej till en utekväll. Hoppade snabbt in i duschen och nu ska jag börja göra mig i ordning. Först bär det av till Västra hamnen och sedan slagt.

Ge mig arsenik

Min lediga dag bestod av handla, tvätta, laga mat och städa. När jag var och handlade hittade jag fotoalbum som jag har letat efter. För ungefär en månad sedan beställde jag hem foto. Det blev en hel del foton och när jag sedan när jag fick hem fotona märkte jag att jag hade beställt hem fel storlek... Och fotona passade ju såklart inte i mitt gamla album. Så idag har jag också satt in de drygt 200 fotona som bara har legat och samlat damm på mitt skrivbord.

Nu såg jag nyss på ett program på tv från en av Håkan Hellströms spelningar. Oj vad jag blev sugen på konsert och festivaler. Om jag inte har del för mig ska Håkan spela i Lund nu i november.

Äta kaka

Helgen flög förbi alltför snabbt och nu har redan halva arbetsveckan gått. Eller egentligen har jag bara en dag till att jobba denna veckan, härligt! Imorgon är jag ledig och jag ska ta en ordentlig sovmorgon.

Vad händer i helgen egentligen? Jag har inga planer alls. Det enda är en ostfondue middag med familjen. Brukar vara extra gott nu när det är så mörkt och ruggigt väder. Men vad händer annars?

Nu ska jag göra en fet, stor kaka som jag ska äta till fotbollen ikväll.

Bilder från lördags



Neon Tiger

Igår var det fika med favorittjejerna och sedan körde vi hem till S. Äntligen har jag nu fått träffa hennes lille katt, underbart liten och söt var han.

Nu ska jag städa och ikväll blir det Lomma och sedan utgång.

Talk

Åh, nu är jag helt slut och vill bara hem till min säng som jag har räknat hela dan. Var uppe tidigt och tog tåget till Göteborg för min andra föreläsningsdag. Lunchen var inget speciellt i mitt tycke, eller jo den var speciell eftersom alla andra fick fisk och jag fick något kött. Riktigt snyggt såg det ut fast jag hade blivit gladare om jag hade fått en hamburgare och lökringar från max. Annars är det svårt att imponera mig i matväg eftersom jag inte äter eller vill prova på något nytt.

Jaja, nu sitter jag i alla fall på tåget hem. Som vanligt när man betalar extra för en bestämd plats på tåget, är den upptagen och det har blivit dubbelbokat... Sitter och knaprar i mig gifflarna som jag käkade som frukost på tåget upp. Om två timmar är jag hemma i malmö igen, skönt!

Merry-Go-Round

Den senaste veckan har jag spenderat 160 timmar i min säng, käkat två korv med bröd, kollat genom 3 säsonger The Simpsons, hostat sönder väggarna och gått ner 6 kilo. Efter en vecka utan att öppnat min dator var jag tvungen att gå in här och köpa biljetter till Göteborg imorgon.

10-10-10

Igår blev en riktigt lyckad kväll. Började med lite drinkar hemma hos J och sedan sprang vi så vi precis hann med tåget till Malmö. Väl framme begav vi oss till Slagt. Riktigt bra med mycket folk, mycket bättre än sommarens White.

 

 

På bussen hem träffade jag lite välbekanta ansikten och jag fick sällskap enda hem till dörren. Tack F!


Love is not a victory march

... it's a cold and it's a broken Hallelujah

 

Nu börjar jag bli ganska trött efter veckans arbeta. Imorgon ska jag njuta av sovmorgon och ledigt, jobbar inte förrän på tisdag. Superskönt! I helgen blir det utgång, vet inte vart än men det blir definitivt med min nya klänning!


Lusse-kissekatt

Eftersom mina föräldrar är nere i Europa och dricker vin har städningen/diskningen och dylikt här hemma inte varit på topp. Jag tog mig precis an det största diskberget i hushållet på 2000-talet. Medans jag gick i köket och höll på blev jag jättesugen på att baka något smarrigt, lussekatter. Nu ligger degen och jäser och jag passade på att sätta mig vid datorn lite.

 

Ikväll ska jag inte göra så mycket mer än att baka klart och kolla på tv. Idag har Bonde söker fru premiär och jag hoppas på att det kommer bli bra underhållning. Heja, heja. Glöm inte att titta!!

 

haha


Filmhelg

Helgen bestod av:
  • Utgång på Båten
  • Bra fotbollsresultat
  • Massa film, Harry Potter maraton
  • Kladdkaka


Jag hade hoppats på att få använda min nya klänning, men icke. Får inviga den i helgen som kommer istället.
Godnatt.

Suspicious Minds

Här är några bilder från förra helgens maskerad.

 

Efter en lång arbetsvecka med utbildnings-start igår är jag lagom trött nu. Gårdagen blev trevlig men väldigt lång.

 

Nu ska jag försöka sova några timmar innan det blir utgång senare ikväll.


RSS 2.0