Mot Göteborg

Ja, bilderna från maskeraden är på väg! Ha lite tålamod. Men imorgon blir det inte. Då börjar min utbildning och jag ska upp till Göteborg och vara där hela dan.

Nu ska jag se kungarna av Tylösand och sova. Tåget går klockan 6 imorgon bitti.

Rent mjöl i påsen

En timme till festen. Jag är så gott som klar, ska bara få på mig min klänning och fixa till de sista småsakerna. Ska bli roligt att se allas utklädnader. Hoppas på en rolig kväll!



TTYL, biches

Technicolor Girls

Äntligen har jag köpt mig en ny mobiltelefon. Än så länge är jag nöjd med den. Den ser så puttig ut bredvid pappas x10 som inte är någon mini. Ser verkligen ut som pappa och barn. De är jättefina.

Idag är jag trött och lite förkyld. Jobb varenda dag denna vecka och nästa vecka börjar min utbildning. Kommer bli kul att börja plugga lite igen efter två års uppehåll. Hoppas på att det inte är för svårt bara. Efter jobbet var jag lite i stan och shoppade lite. Det blev en klänning och ett halsband.

 

Imorgon är det 20 och 23 års-maskerad! Ska bli jättekul och jag filar fortfarande på min utklädnad. Fick inspiration från det senast numret av Se&Hör på jobbet. Jag har bara tänkt mig idén i huvudet och imorgon får vi se hur resultatet blir.

 

Nu ska jag upp på vinden för att leta rekvisita.


In the Ghetto

Dålig update, jo jag vet. Här skulle jag kunna skriva att jag har haft fullt upp och inte varit vid en dator eller haft möjlighet att blogga. Men om jag ska vara ärlig har jag inte gjort ett skit på några dagar. Mesta tiden har spenderats på mitt rum framför teven och framför datorn. Jag har inte gjort något vettigt mer än att jobba. Det är skönt att bara va och inte bry sig om så mycket under några dagar.

The Sims har stått på min agenda de senaste dagarna. Och nu efter några dagar av intensivt spelande får det vara nog. Det är alldeles för lätt att tjäna bra med pengar och alla mina simmar hamnar på gräddhyllan i Twinbrook. Min fantasi med att namnge nya simmar är riktig låg, så det blir namn från artisterna från min iPod. Jag är inne på min femte generation av familjen och mina simmar har befordrats till max, skaffat 6 barn var, bemästrat färdigheterna och är bästa vänner med stadens invånare. Jag vill ha nya utmaningar!

Nu ska jag se Gossip Girl och sedan är det god natt.

Gamling

Idag är jag ledig och ikväll blir det 25-års middag! Grattis, grattis.

Nu ska jag åka och handla.

Let it Rain

Min nacke tar nästan död på mig. Helt förlamad igår och kunde inte gå till jobbet. Hemsk smärta. I morse var det lite bättre så jag gick och jobbade. Kändes inte riktigt bra så när jag kom hem gjorde jag lite mat och sedan bäddade jag ner mig själv i sängen och satte på en film. Fick en välbehövlig eftermiddags-nap.

Nu ska jag se det efterlängtade första avsnittet på Gossip Girl, S04!


Playing with Fire

Utgång med J igår. Riktigt lyckat. Innan jag stack in till stan käkade jag lite fondue och drack lite vin här hemma, sedan in till Barcelona för att möta upp J. Efter några drinkar kom F och hämtade oss och körde oss till hans väns förfest vid Davidshall. Efter ytterliggare drinkar begav vi oss till slut till Etagé där vi dansade natten ut. Träffade en del bekanta ansikten där också, trevligt värre. Skönt att det var ganska varmt och ljust när vi begav oss hem.


Idag har jag jätteont i min nacke och får ont så fort jag ska röra på mig. Minsta lilla jag rör mig så sticker det till obehagligt. Uch, hoppas att detta inte håller i sig länge. Kan knappast jobba om jag är stel och inte kan röra mig.

Nu är det nära, GG S04 är snart här! Inte en dag försent.

Shadowplay

God morgon.

Igår var jag hos S med min hårddisk och vi bytte lite foton. Kom hem vid 12 och poppade en påse popcorn och skulle se en Control. Efter en 20 min slocknade jag.

Så till frukost blev det popcorn och se resterande delen av filmen. Det var ett bra tag sedan jag såg filmen men jag kan lätt säga att det är en av mina favoriter.

 

Ikväll blir det fundue och sedan utgång.

 


Fabulous Flowers

Åh, jag blev så glad när jag hörde reklamen på Spotify, vackra Brandon Flowers har släppt en solodebutplatta! För er som inte har koll på musik så är det det lille sångaren i ett av de bästa banden; The Killers. Har nyss lyssnat in mig på hans nysläppta platta och det låter fint, mycket fint. Njut!

 

Ikväll hade jag tänkt att se på fotboll men till min stora förvåning visade sig att jag är en av de 30% av Sveriges befolkning som inte har tillgång till kanal10. Detta är illa, varför lägga en landskamp på en sådan udda kanal. De har väl köpt rättigheterna dyrt för att göra så folk skaffar nya kanal10. Elakt Viasat.

 

Jaja, får väl nöja mig med att kolla på Idol. Sjunde året av Idol ska börja idag, finns det mer talang där ute. har de inte finkammat Sverige redan?


Update: Lyckades hitta iransk tv som streamar matchen live på internet.

 

Och FYI så har jag kommit in på min utbildning som börjar den siste september.

 


Galafest i Göteborg

Ja, nästan. Trerätters, massa folk, uppträde med artister, priser som delades ut och sist var det dans. Låter kanske jättefancy och otroligt kul. Jo, jag hade trevligt men det kändes inte riktigt rätt forum för mig.

Tillställningen höll till på Scandinavium och det var en stor maffig scen och på golvet var det fullt med findukade bord. Maten såg fin ut men det var inget som passade mig i smaken. Det enda som jag rörde var efterrätten som var en cream brulé med bärkompott. Så jag nöjde mig med att snacka med mina bordsgrannar och dricka vin. Mycket folk var där också, runt 1 200 per, varav 70%  var där var kvinnor 50+. Underhållning i form av Idol-Clabbe, vars bäst-före-datum har gått ut sedan länge, men även Robert Wells och Magnus Bäcklund stod för lite av uppträdandet.

Efter tillställningen begav vi oss till hotellt och drack vin enda in på småtimmarna.



Idag vaknade jag upp på hotellet och tog det lugnt och njöt av hotellfrukosten. Sedan begav jag, i sällskap med E, till Nordstan där vi hittade lite smått och gott i shop-väg.

Göteborg uppfyllde mina förväntningar och jag kan helt klart tänka mig att åka igen snart. Fast nästa gång skippar jag Scandinavium och drar till Avenyn istället.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka, bäst att börja röra sig mot sängen för att orka upp imorgon.

Bye bye

Packning

Då var det dax att packa väskan till imorgon. Vanligtvis är jag ute i sista sekunden med att börja packa. Som när jag var på Rhodos i maj, jag började packa natten innan jag skulle åka. Fast det brukar gå bra, så länge jag har med mig pass, pengar och annat viktigt. Så nu i kväll blir det att kolla ut vilka kläder jag ska ha med mig och packa ner till middagen & festen imorgon. Eller kanske ska säga dansen...

Idag slutade och kom hem tidigt, jätteskönt. Väl hemma gjorde jag mat och lyxade till det med att göra egna lökringar. Annars har jag inte gjort så mycket idag, tränat lite och bättrat på min "solbränna". Kvällen kommer spenderas framför teven och som jag tidigare nämnde blir det att packa väskan.

Igår köpte jag en ny varm tröja:

Imorgon går tåget vid 11-tiden. Då återstår det bara att se vad Göteborg har att erbjuda.



Ba-da-ba-pa-pa

Åh, jag är helt slut nu. Har jobbat tidiga mornar och fått jobbat över jättemycket känns det som. Det är knappt att jag hinner hem innan jag ska börja jobba igen. Pust! Vi håller på att bygga om på jobbet och det är inte det lättaste att ha massa kunder (och kollegor) som yrar omkring och inte hittar sakerna nu under ombyggnaden. Det är inte så konstigt att man inte hittar något eftersom början av veckans varor ligger till viss del fortfarande i de backar som de levereras i. Jag bara längtar tills ombyggnaden är klar och det blir snyggt och funktionellt igen.

Förresten familjen har en splitterny bil, vilket betyder att alla fyra har vars en bil att leka med. Gött mos.



Veckans planer:
  • Köpa en ny varm, varm, varm tröja(eftersom jag har skitkallt på mitt rum)
  • Jobba som ett djur med att flytta saker på jobbet
  • Besöka doktorn
  • Ta det lugnt, helst göra ingenting, på fredag kväll
  • Åka till Göteborg och festa


RSS 2.0