Vem får åka discotunnan?

 
Igårkväll avnjöts en tvårätters på F's restaurang. Mumma! Nu är jag hemma för att käka lite och fixa mig för kvällen. Ikväll är det nämligen ett stort musikevenemang på besök i Malmö och dit ska jag. Precis, Håkan ska till KB!

Update!

Annars har jag varit sjuk nästan hela mitt liv som 22-åring. Förkylning, snuva, hosta, huvudvärk, feber och annat smått skit som varit i min kropp. Har varit fruktansvärt seg senaste månade och vissa dagar har jag inte ens lämnat sängen. Har hunnit klart mitt O.C.maraton som jag började på efter nyår-någongång.

Jag var som sjukast den dagen som var viktigast i februari månad, min sista dag på min utbildning! Med 40 graders feber orkar man inte bege sig till Göteborg. Som tur var så löste det sig ändå och jag har klarat min tenta och snart förtjänar jag en vit rock på jobbet. Great!

Här är lite bilder som jag kan bjuda på från de senaste två helgerna:









Long time no see

Som ni kanske har märkt har Big Brother börjat med en ny säsong. För att kolla om huset var bra att bo i, har programchefen på kanal elva bett mig att bo där innan det började på riktigt. Nu har jag bott där nästan i en månad och jag överlevde, så nu släpper man in de riktiga deltagarna och börjar programmet.

Eftersom jag har varit isolerad under dessa veckorna har jag inte kunnat blogga men nu är jag utsläppt och kan börja blogga lite mer frekvent!

RSS 2.0