Going to Ibiza

Slutade kl 15 idag sen begav jag mig till dagsspat för att få lite färg på min bleka hud. Igår var jag på ikea och fyndade lite saker till nyårsfesten. Imorgon ska jag handla mat, städa och förberede inför fredag.

Vit jul

Hade en trevlig och mysig julafton igår med släkten. Idag ska det vara den bästa dan att festa på. Jag har helt missat det. Var uppe tidigt och jobbade och nu känner jag inte alls för att festa. Har lager på lager med kläder på mig nu men det är ändå svinkallt och jag är jättetrött. En stor chipsskål och The Sims lockar mer denna kvällen... Har ingen lust att bege mig ut i det kalla och stå och vänta på massa bussar och sedan köa för att komma in någonstans.

Ska detta bli en första helt vita helgen sedan vecka 4?

Catgroove

Fredags var det 24-års fest hos A. Trevligt trevligt. Igår var det förfest hos M i B-flostrand och sedan begav vi till stan för att först käka lite på sibylla och sedan gick vi ut dockan. Har inte riktigt koll på vad stället hette men det var helt okej bra. Efter stängning gick vi till stortorget och kollade/lyssnade på musikhjälpen.



I natt jag drömde

Ikväll var det 24års fest hos A.

och nu ska jag sova till håkan-musik. Puss puss

My way

Detta har jag gjort i veckan:

√ Gjort pepparkakor
√ Gjort lussekatter (igen)
√ Klippt mig
√ Bokat tid till spray-tan
√ Varit på bio och sett Harry Potter
√ Spelat Monopol Malmö
√ Spelat Sims
√ Utgång På slagt

Jag har tre små problem just nu. Det första är julklapparna. Jag tycker det är skittråkigt att vara ute och julhandla och gör det gärna så lite som möjligt. Det kommer nog inte vara så många julklappar under granen med texten "God Jul önskar Carolin"...

Det andra är var nyår ska firas. Fortfarande ett litet frågetecken hur jag ska fira in 2011. Hopps att jag kommer på någon bra lösning.

Och till sist; Åre-resa? Stugorna börjar ta slut där uppe. Stor ånget på att jag måste hitta några fler som vill med. Ska man chansa och ta en restresa ner till Alperna istället.



Come undone

Kom just hem från jobbet och nu är jag så fruktansvärt trött, är jättehungrig och har ont i huvudet. Som om inte det vore nog har jag världens dreadkaka i håret... Fast jag blev lite gladare när jag kom hem och såg att jag hade fått post. Nu ska jag göra hinkvis med varma mackor, sen ska jag bädda ner mig i min säng och äta och kolla tv eller film.

Kissemiss

Idag var jag hos S och besökte hennes små bebisar. Gullegull, säger jag bara. Tillsammans är dem inte ens lika stor som min lille katt.

Kissar man på en katt blir det en kissekatt, men om man missar blir det en kissemiss.

Spa-julfest

Oj oj, detta var en jättetrevlig kväll igår på Ystad Saltsjöbad. Direkt när vi hade anlänt och installerat oss på rummet stack vi ner och tog ett varmt snabbdopp i jacuzzin. Efter det blev det julbord och sedan julshow med Världens Snabbaste Allsång. Maten var väl inget speciellt, tråkig vanlig julmat. Alla fyllde sina tallrikar väl med alla dess "godheter", medans det på min tallrik bara låg några fjuttiga prinskorvar och en clementin. Showen var däremot mer i min smak, det var underhållning på hög nivå och alla stod till slut upp och sjöng med och klappade i takt (eller i alla fall så gott man kunde). Mitt mål för kvällen var att hamna på idolbild med Amigo-Ola och det lyckades jag med!

 

 

 

 



RSS 2.0