Dan före dan

Igår var det födelsedagsfest hos E och sedan begav vi oss till Törringe. Jag har sovit nästintill hela dagen idag, är inte bakfull alls men jag känner mig helt matt. Hoppas det blir bättre efter nattsömnen så att jag orkar med morgondagen.


Walk of life

Förra helgen blev mycket trevlig. Fredag blev det middag med vin och sällskapsspel.

Lördag åkte vi skridsko på Kokums fritid. Senare på dan kom den nya soffan som jag fick bygga ihop. Blev riktigt bra om jag får säga det själv. På kvällen blev det bowling med S&R på Entré. Sedan begav vi oss hem till dem och spelade spel, som vi ägde på (utan fusk)!


Söndag for vi iväg till Ikea för att köpa lite småsaker som fattades, eller behövde bytas ut, här hemma. Blev också en massiv korvlunch där.

Max har öppnat på Ystadvägen och vi besökte det tre gånger under helgen. Hur kunde jag ha missat deras lyxshake innan, den var svingod!

Denna veckan har jag också haft fullt upp. Förutom handboll på tv har jag varit på lite möten med jobbet. Tisdagkväll hade vi Vichy-kväll på jobbet. Igår var jag på inspirations möte för Björn Axén på Hilton. Riktigt flott var det, skumpa och stor goodiebag. Det gillar vi!




Best Of The Year!

Blev en härlig start på året! och så har det fortsatt. Sitter med sötisen i soffan och kollar på färgblindstester som jag totalt suger på. Bilden nedan var sjukt svår att se, iaf för mig A, jag såg asbolut inget, möjligtvis en orm.

Snart ska vi se handbollen som Sverige måste vinna! så grattis i förskott till oss!
OCh blir kanske fler livemacther för oss nere på arenan, var riktigt skoj sist!
Bilden:




Nu ska jag iväg och leta upp mitt nässpray som sötisen har gömt någonstans i min lägenhet :P
Detta var första gästbloggningen av mig, lär säkert bli fler i framtiden, Purrrr!


VM

Nu ska vi bege oss till Malmö Arena för att kolla på lite handboll!

Fasanen

Natten tillbringades hemma hos A. Jobbigt bara att han skulle upp tidigt och jobba. Vaknade nyss, för andra gången, av att min telefon ringde och de brevöde folk som jobbar på värnhem. Hade sett fram emot en ledig fredag fast nu ska jag jobba tre timmar där i eftermiddag.

Igår gjorde jag lite små inköp som jag behövde.

Öronhängen från Sabo:

Och plattång från Björn Axén:

Nu har jag gjort varma mackor till frukost och sedan ska jag prova min nya plattång.

 


Life's a song

Denna helgen hade jag inga planer, eftersom min helgkompis och bästis rymde norrut, men jag har ändå lyckats få en trevlig början på helgen och jag har svårt att tro att den sak fortsätta på något annat sätt.

 

En lite bild från veckan, från hemma hos A. Gottigott!


Nyårs-partaj!

Det nya året firades in på ett bra sätt. Jag fixade med fest och bjöd på tvårätters med en riktigt snygg glass au four. Var av med min kamera i några dagar och jag finkammade hela huset efter den. Igår fick jag ett tips att det låg gömd i ett skåp i köket. Till min glada överraskning låg den där och väntade på mig! Underbart att jag inte hade slarvat bort ännu en rosa kamera inom ett halvår.

Eftersom jag är så glad att jag har återfunnit min kamera ska jag bjuda på en liten bildbomb från festen:


FAAAAN!

Nu gjorde jag det igen. Jag har tappat bort min rosa kamera... Jag ska lägga upp bilder från min nyårsfest. Får väl flörta mig till lite bilder om jag nu inte hittar min egen kamera.


R.I.P.

2010-08-14 - 2010-12-31



Idag jobbade jag kväll så imorgon är jag ledig, gött!

RSS 2.0